Аджика з кабачків. Закриваю подвійну порцію і завжди мало

Аджика з кабачків. Закриваю подвійну порцію і завжди мало

Аджика з кабачків виходить неймовірно смачною, вона обов’язково сподобається Вашим рідним і друзям.

Необхідні продукти:

  • Помідори – 1,5 кілограма
  • Кабачки – 3 кілограми
  • Морква – 500 грам
  • Часник – 5 головок
  • Цукор – 100 грам
  • Червоний мелений перець – 2,5 столові ложки
  • Соняшникова олія – 200 грам
  • Сіль – 2 столові ложки
  • Сіль – 2 столові ложки

Як приготувати аджику з кабачків

На м’ясорубці подрібніть кабачки, солодкий перець, моркву і помідори. Пропустіть часник через прес.

Ретельно перемішайте, додайте сіль, олію і цукор.

Варіть 40 хвилин а середньому вогні, періодично помішуючи.

В кінці додайте червоний перець і варіть 10 хвилин.

Розкладіть аджику в стерильні банки і закатати, переверніть і укутайте до охолодження.