Апетитна домашня ковбаса з курячих стегон – детальний рецепт

Апетитна домашня ковбаса з курячих стегон - детальний рецепт

Ця натуральна страва без різних домішок стане вашим фаворитом. Спробувавши таку домашню ковбасу, ви забудете про магазинні варіанти. Готую її дуже часто і всі, хто пробує, не залишається до неї байдужим. Рекомендую всім.

Необхідні продукти:

  • 1 кг курячого стегна
  • 3 зубчики часнику
  • сіль та чорний мелений перець за смаком
  • паприка за смаком

Як приготувати домашню ковбасу

1. Насамперед зрізаємо м’ясо з курячих стегон і відправляємо в каструлю. Вливаємо воду та ставимо на вогонь відварюватися.

2. Після цього або дрібно нарізаємо м’ясо, або пропускаємо через м’ясорубку. Також чинимо з часником.

3. Тепер солимо, перчимо і додаємо паприку. Добре перемішуємо.

4. Після чого потрібно додати трохи бульйону і знову добре перемішати.

5. Потім накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник мінімум на 10 годин.

6. Після закінчення потрібного часу на робочій поверхні розміщуємо харчову плівку та присипаємо її паприкою. Потім викладаємо фарш та формуємо рулет.

7. Після чого потрібно перетягнути мотузкою заготівлю і укладаємо у форму для запікання.

8. Відправляємо до духовки, попередньо розігрітої до 180 градусів, на 60 хвилин. Смачного!