Апетитний курячий суп-пюре з гарбуза

Представляємо вашій увазі рецепт чудового супу для любителів супів-пюре.

Цей яскравий, сонячний, з солодкуватим смаком суп сподобається всім, хто його спробує. Він дуже ароматний і смачний, але досить легкий. У нього закохаються навіть ті, хто не любить гарбуз. Більш того, він корисний, тому готуйте його своїм домочадцям і спостерігайте, як вони з величезним задоволенням їдять цей приголомшливий супчик. Зберігайте рецептик, готуйте і насолоджуйтеся.

Потрібні інгредієнти

  • 2 курячі гомілки
  • 50 гр моркви
  • 100 гр гарбуза
  • 40 гр цибулі
  • 1 картопля
  • сіль за смаком
  • 50 гр вершкового масла
  • 30 г черешкової селери

Починаємо процес

  • В першу чергу заливаємо гомілки водою і ставимо на вогонь. Не забуваємо знімати піну, коли закипить.
  • Потім очищаємо картоплю, моркву і цибулю. Крупно нарізаємо їх і спільно з селерою відправляємо в ту ж каструлю. Варимо до готовності овочів.
  • Після чого додаємо сюди нарізану кубиками гарбуз і продовжуємо варити до м’якості.
  • Виймаємо гомілки і, використовуючи блендер, робимо однорідну масу. Потім кладемо в підготовлене пюре шматочок вершкового масла і ставимо на вогонь ще раз прогрітися.
  • При подачі кладемо в тарілку гомілку і сухарики.
  • Вам може сподобатися шалено смачний суп-пюре з курячої печінки, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Апетитний курячий суп-пюре з гарбуза

    Приємного апетиту!