Баклажани з печерицями та часником. Смакота, яка дуже просто готується

Баклажани з печерицями та часником. Смакота, яка дуже просто готується

Баклажани з печерицями та часником виходять по королівськи смачними і ніжними.

Необхідні продукти:

  • Печериці – 150 грам
  • Баклажани – 2 штуки
  • Часник – 6 зубчиків
  • Помідори – 2 штуки
  • Гострий перець
  • Звичайна цибуля – 1 штука
  • Будь-яка зелень
  • Перець
  • Сіль

Як приготувати баклажани з печерицями

Наріжте кубиками гриби і баклажани.

Обсмажте баклажани з порізаною кубиком цибулею до напів м’якості і додайте гриби.

Обсмажте 5 хвилин, додайте подрібнений часник, поперчіть, посоліть і посипте будь-якими спеціями. На цьому етапі за бажанням можете додати кілька шматочків свіжого гострого перцю.

Готуйте на невеликому вогні 10 хвилин.

Наріжте кубиками помідор, змішайте на сковорідці з олією і тушкуйте близько 5 хвилин.

Коли залишиться пара хвилин до закінчення готування, всипте нарізану зелень, перемішайте і подайте до столу.