Це рецепт простого та швидкого сніданку, перекусу, полуденку, доповнення до вечері.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 4 шт.;
- вершкове масло, 70 г;
- молоко, 800 мл;
- цукор, 50 г;
- сіль, 1 ч.л;
- розпушувач, третина ч. л;
- борошно, 230 г.
Процес приготування млинця
Яйця перебиваємо віночком із сіллю та цукром, поки останні не розчиняться.
Вливаємо частину молока, перемішуємо до однорідності.
Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем, вимішуємо тісто.
Вливаємо залишок молока, перемішуємо.
Додаємо розтоплене та охолоджене вершкове масло. Тісто добре вимішуємо.
Деко застеляємо пергаментом і виливаємо всю масу.
Випікаємо при 200 градусах близько 20-30 хвилин.
У процесі запікання поверхня покриватиметься бульбашками, але це нормально.
Скрутила рулет і він став ще смачнішим.
При подачі можна змастити варенням, медом, ягідними соусами чи різними начинками. Наприклад, сиром солодким або солоним з кропом, грибами з цибулею та куркою, маком, перекрученим та змішаним з медом, курагою та горіхами. Все на ваш смак.