Пиріжки з м’ясною начинкою, в яку додається багато зелені та зеленої цибулі, виходять м’якими, пишними. Готування не триває багато часу.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- борошно, 500 г;
- сіль, кип’яток;
- олія соняшникова, 2 ст.л;
- фарш, 800 г;
- цибуля, сіль, перець, спеції, зелень та зелена цибуля;
- вершкове масло, 60 г;
- сметана, 2 ст.л.
Процес приготування пиріжків з м’ясною начинкою
Просіюємо борошно і вимішуємо з сіллю та невеликою кількістю кип’ятку. Вимішуємо масу лопаткою, а коли охолоне, місимо руками м’яке тісто.
Вливаємо в нього олію, вимішуємо, накриваємо і залишаємо на 20 хвилин.
Фарш будь-який, змішуємо з дрібно нарізаною зеленню, зеленою цибулею, тертою звичайною цибулею за смаком, сіллю, перцем і спеціями. Добре перемішуємо.
Порада: якщо фарш зовсім тугий, влийте трохи холодної води і добре вимісити до однорідності.
Тісто ділимо на 5 частин.
Розкачуємо в тонкі пласти, кладемо начинку і защипуємо по колу, перетворюємо на коржик.
Обсмажуємо на невеликій кількості олії з двох сторін до рум’яності на невеликому вогні.
Викладаємо на лист, зверху на кожен коржик кладемо шматочок вершкового масла і випікаємо 15 хвилин при 180 градусах.
Сметану змішуємо з кропом і часником, робимо соус, який і подаємо з цими м’ясними пиріжками. Вони виходять дуже соковитими, пропеченими, м’якими.