Борошно, вода та фарш. Апетитна вечеря на сковороді із простих продуктів

Борошно, вода та фарш. Апетитна вечеря на сковороді із простих продуктів

Тонке та звичайне тісто, може стати оригінальним, апетитним та смачним обідом або вечерею. А якщо ще додати ситну, м’ясну начинку, взагалі виходить чудово.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 400 г;
  • вода, 200 г;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • сіль.

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш, 500 г;
  • гречана крупа, 80 г;
  • кип’яток, 150 мл;
  • цибуля, 1 шт;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • цибуля та морква по 2 шт;
  • помідор, 1 шт.;
  • томатна паста, 1 ст.л;
  • сіль.

Процес приготування страви

Борошно просіюємо та змішуємо із сіллю, вливаємо воду, вимішуємо тісто. Вливаємо олію і вимішуємо не липке, м’яке тісто. Накриваємо та залишаємо на 10 хвилин.

Розпарюємо гречану крупу протягом 20 хвилин у кип’ятку.

Цибулю дрібно ріжемо і змішуємо з фаршем та зеленню, сіллю, перцем та різними спеціями.

Змішуємо фарш із гречкою, додаємо спеції за смаком і вимішуємо до однорідності.

Розкочуємо тонкий пласт тіста і змащуємо олією.

Розтягуємо пласт руками, щоб він став ще тоншим. Ріжемо квадратами по 15 см.

Викладаємо на кожний начинку і згортаємо трубочками, загортаючи всередину краї.

Борошно, вода та фарш. Апетитна вечеря на сковороді із простих продуктів

Обсмажуємо цибулю та моркву до напівготовності, додаємо томатну пасту та порізаний помідор за бажанням, солимо і тушкуємо пару хвилин.

Зверху викладаємо трубочки, кожен шар змащуємо олією, щоб вони не злипалися.

Заливаємо кип’ятком до половини пиріжків, тушкуємо 35 хвилин під кришкою на невеликому вогні.

Борошно, вода та фарш. Апетитна вечеря на сковороді із простих продуктів

Подаємо соковиту та ароматну страву зі сметаною, присипавши ще зеленню. Якщо полюбляєте, можна посипати тертим сиром.

Борошно, вода та фарш. Апетитна вечеря на сковороді із простих продуктів