Млинці для цієї начинки робіть прісні або підсолені, щоб тісто поєднувалося із солоною начинкою.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- курячі шлунки та серця, 800 г;
- гарбуз, 300 г;
- цибуля, 1 шт;
- вершкове масло, 50 г;
- м’який плавлений сир, 100 г;
- уцхо сугелі та інші спеції за смаком, сіль.
Процес приготування начинки для млинців
Відварюємо курячі субпродукти до готовності у підсоленій воді зі спеціями та лавровим листом. Остуджуємо.
Пропускаємо через м’ясорубку.
Гарбуз натираємо на великій тертці, цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо на олії.
Коли вона підрум’яниться, додаємо гарбуз і обсмажуємо до готовності.
Додаємо фарш і протушкуємо протягом 5 хвилин, солимо і перчимо на смак, додаємо спеції та кріп.
Але щоб смак вийшов ще краще, я до цієї начинки додаю трохи м’якого плавленого сиру. Обсмажуємо пару хвилин із сиром.
Все, начинка готова, виходить ідеально смачною, чудово підходить для млинців.