Ці смажені кабачки подаю замість хліба (смачно дуже). Ділюся рецептом

Ці смажені кабачки подаю замість хліба (смачно дуже). Ділюся рецептом

Кабачки у нас з’їдають в будь-якому вигляді, а ці особливо! Чоловік їх любить їсти замість хліба – до супу ідеальні! Вони добрі як в гарячому так і в холодному вигляді.

Необхідні продукти:

  • Кабачки – 2 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Сирокопчений бекон – 70 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст.л
  • Часник – 1 зубок.
  • Сіль за смаком

Як приготувати кабачки

Кабачки натерти на грубій терці. Посолити і дати постояти 5 хвилин. Через пройдений час віджати зайвий сік.

До кабачків додати: яйце, борошно і натертий на грубій терці сир.

Видавити через прес часник. Все добре перемішати.

Ці смажені кабачки подаю замість хліба (смачно дуже). Ділюся рецептом

Дрібним кубиком нарізати сирокопчений бекон.

Ці смажені кабачки подаю замість хліба (смачно дуже). Ділюся рецептом

Бекон можна замінити на доброї якості салямі, багатьом більше подобається саме її витончений смак. Іноді такі експерименти, можуть дати можливість знайти свій ідеальний смак.

Деко застелити папером для випічки.

Викласти кабачки по 1 столовій ложці з гіркою (як оладки).

Ці смажені кабачки подаю замість хліба (смачно дуже). Ділюся рецептом

Зверху додати нарізаний бекон. Посипати насінням кунжуту або льону.

Поставити в розігріту духовку на 200 градусів і випікати 20 хвилин.

Ці смажені кабачки подаю замість хліба (смачно дуже). Ділюся рецептом

Ніжні і неймовірно смачні. Я дуже раджу приготувати цю страву, щоб самим отримати насолоду від цих смаків!