Млинці з м’ясною начинкою люблять всі, і діти, і дорослі. У нашій родині саме цей рецепт став найулюбленішим, тому хочу запропонувати і вам спробувати його.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 4 шт;
- молоко, 500 мл;
- сіль дрібка;
- цукор, 1 ст.л;
- олія соняшникова ,20 мл;
- борошно, близько 200 г;
- курячий фарш, 250 г;
- цибуля, 1 шт;
- сіль і перець, спеції в фарш.
Процес приготування млинців з м’ясною начинкою
Яйця солимо і всипаємо цукор, вливаємо частину молока, олію і збиваємо вінчиком.
Всипаємо просіяне борошно і вимішуємо до однорідності. Густота схожа зі сметаною.
Вливаємо молоко, що залишилося і вимішуємо.
Смажимо тонкі млинці – тісто рідке, тому досить невеликої кількості на млинець.
Цибулю подрібнюємо за допомогою блендера або дрібно ріжемо ножем.
Змішуємо фарш з цибулею, солимо його і перчимо. Всипаємо улюблені спеції.
Готові млинці ріжемо на дві частини і на кожну викладаємо тонкий шар фаршу. Загортаємо трикутником.
Обсмажуємо млинці з м’ясом на сковорідці і подаємо зі сметаною, вершковим маслом або соусом зі сметани з зеленим кропом.
Частину млинців з начинкою ви можете відправити в морозильну камеру, а частина відразу обсмажити.
Це дуже економний рецепт – з такого об’єму тіста і фаршу, виходить велика кількість смачних млинців з начинкою.