Перець я фарширую різними начинками, але це мій найулюбленіший рецепт, тому ділюся ним з вами і сподіваюся, що він вам теж дуже сподобається! Обов’язково спробуйте приготувати! З такою начинкою фарширований перець виходить дуже смачний, соковитий, ароматний, апетитний, буде добре виглядати на святковому столі в якості закуски.
Необхідні продукти:
- болгарський перець – 6 шт
- куряче філе – 400 г
- помідори – 2 шт
- цибуля ріпчаста – 1 шт
- морква – 1 шт
- сметана – 1 ст. ложка
- сир – 150 г
- сіль, перець – за смаком
- соняшникова олія
Як приготувати фарширований перець
Нарізаємо цибулю, куряче філе дрібними кубиками, моркву натираємо на грубій терці.
Помідори очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиком.
Обсмажуємо цибулю до м’якості, потім додаємо моркву і обсмажуємо до напівготовності.
Потім додаємо курку і помідори, обсмажуємо ще 5 хвилин, періодично помішуючи. Після чого додаємо сметану, сіль, перець чорний за смаком, перемішуємо, тушкуємо 2 хвилини, знімаємо з вогню.
Болгарський перець гарненько промиваємо, розрізаємо навпіл, плодоніжки не видаляти, для того, щоб начинка не витекла. Очищаємо перець від насіння, у вас повинні вийти ось такі човники:
Якщо захочете приготувати таку закуску на святковий стіл, то візьміть різні кольори болгарського перцю, буде не тільки смачно, але і дуже красиво виглядати!
Сир натираємо на тертці. Заповнюємо човники з перцю начинкою, зверху посипаємо сиром і викладаємо на деко. Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Фаршировані перці готові! Смачного!