Гарбузові млинці завжди користуються в нашій родині любов’ю: вони завжди ідеально виходять, смачні і ніжні, корисні і красиві.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- гарбуз, 250 г;
- яблуко, 1 шт;
- кефір і борошно по 150 г;
- яйця, 2 шт;
- ванілін за смаком;
- цукор, 80 г;
- розпушувач, 5 г;
- олія соняшникова, 40 мл;
- сіль дрібка.
Процес приготування гарбузових млинців
Гарбуз вибирайте дуже стиглий, щоб її м’якоть була соковитою і солодкою. Для балансу смаку яблуко вибирайте кисло-солодке, тоді млинці будуть дуже оригінальними.
Гарбуз і яблуко натираємо на грубій терці.
У теплому кефірі розчиняємо сіль і цукор, додаємо яйця і олію.
Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і вимішуємо масу до однорідності віночком.
Додаємо терті гарбуз і яблуко, перемішуємо.
Смажимо млинці на невеликій кількості олії і викладаємо на тарілку.
Млинці смачно подавати зі сметаною або медом, якщо ви ласуни.