Зробити смачний і пишний омлет допомагають кілька секретів, завдяки яким він не буде опадати, як тільки ви перекладете на блюдо.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 4 шт.;
- сіль дрібка;
- масло вершкове, 30 г;
- молоко, 200мл.
Процес приготування
Яйця з сіллю та молоком перебиваємо віночком до однорідності.
Виливаємо масу в ємність, можна скляну, додаємо шматочок вершкового масла.
Ставимо ємність на водяну баню, накриваємо кришкою.
Готуємо із моменту закипання води близько 15 хвилин.
Виймаємо ємність, проходимо краєм ножем і викладаємо омлет на блюдо.
Виходить вершковий омлет, дуже ніжний, вологий, не опадає, ситний та апетитно виглядає.
До нього можна зробити грінки або салат зі свіжих овочів.
Можна додати цукор та вийде солодкий сніданок.