Хрусткі зовні та м’які всередині. Цибулеві палички: новий рецепт

Хрусткі зовні та м'які всередині. Цибулеві палички: новий рецепт

Цибулеві палички, хрусткі зовні та м’які всередині, будуть оригінальним доповненням до різних страв, закускою та перекусом. М’яке тісто на кефірі довго залишається свіжим.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кефір, 250 мл;
  • яйця, 2 шт.;
  • сода та сіль по 1 ч.л;
  • борошно, 450 г;
  • зелена цибуля та зелень;
  • сир, 100 г.

Процес приготування цибулевих паличок

У теплий кефір всипаємо соду, перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин. Додаємо яйця та сіль, перемішуємо.

Всипаємо просіяне борошно, частинами і вимішуємо тісто.

Зелень та зелену цибулю ріжемо і всипаємо в тісто, перемішуємо до однорідності.

Сир натираємо на великій тертці, вмішуємо в тісто.

Стіл присипаємо борошном і вимішуємо м’яке та піддатливе тісто.

Накриваємо тісто і залишаємо на 5-10 хвилин.

Розкачуємо пласт із товщиною 5 мм.

Розрізаємо на порційні смужки – палички.

Хрусткі зовні та м'які всередині. Цибулеві палички: новий рецепт

Розігріваємо олію в сковороді і опускаємо палички, обсмажуємо до рум’яності з усіх боків.

Хрусткі зовні та м'які всередині. Цибулеві палички: новий рецепт

Викладаємо на паперові рушники, потім складаємо на тарілку.

Хрусткі зовні та м'які всередині. Цибулеві палички: новий рецепт

Такі хрусткі зовні та м’які всередині палички можна подавати просто так або з різними гострими та пікантними соусами, м’ясними нарізками, салатами.