Яблучне печиво яке тане в роті. Ніякої мороки в приготуванні

Яблучне печиво яке тане в роті. Ніякої мороки в приготуванні

Яблучне печиво виходить ніжним, м’яким і неймовірно смачним.

Необхідні продукти:

  • Борошно – 150 грам
  • Цукор – 4-5 столових ложок
  • Вершкове масло – 60 грам
  • Яйця – 1 штука
  • Майонез – 3 столові ложки
  • Велике яблуко – 1 штука
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Ванілін – 1 чайна ложка
  • Ізюм – 50-100 грам
  • Дрібка меленої кориці або цедра лимона
  • Сіль – 1/4 чайної ложки

Як приготувати яблучне печиво

Розітріть яйце з цукром, ваніліном і сіллю.

Додайте вершкове масло і майонез, потім ізюм і корицю, або лимонну цедру.

В окремій ємності змішайте борошно з розпушувачем і змішайте з іншими інгредієнтами, замісіть тісто.

Очистіть яблуко від шкірки і серцевини і наріжте дрібними кубиками, потім з’єднайте з тістом.

Тісто викладіть невеликими горбками на застелене пергаментом деко за допомогою двох ложок.

Випікайте печиво протягом 20 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці до золотистого кольору.

Дайте печиву повністю охолонути, за бажанням можете посипати цукровою пудрою.

Яблучне печиво яке тане в роті. Ніякої мороки в приготуванні