Яблучне печиво виходить ніжним, м’яким і неймовірно смачним.
Необхідні продукти:
- Борошно – 150 грам
- Цукор – 4-5 столових ложок
- Вершкове масло – 60 грам
- Яйця – 1 штука
- Майонез – 3 столові ложки
- Велике яблуко – 1 штука
- Розпушувач – 1 чайна ложка
- Ванілін – 1 чайна ложка
- Ізюм – 50-100 грам
- Дрібка меленої кориці або цедра лимона
- Сіль – 1/4 чайної ложки
Як приготувати яблучне печиво
Розітріть яйце з цукром, ваніліном і сіллю.
Додайте вершкове масло і майонез, потім ізюм і корицю, або лимонну цедру.
В окремій ємності змішайте борошно з розпушувачем і змішайте з іншими інгредієнтами, замісіть тісто.
Очистіть яблуко від шкірки і серцевини і наріжте дрібними кубиками, потім з’єднайте з тістом.
Тісто викладіть невеликими горбками на застелене пергаментом деко за допомогою двох ложок.
Випікайте печиво протягом 20 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці до золотистого кольору.
Дайте печиву повністю охолонути, за бажанням можете посипати цукровою пудрою.