Не любите ви печінку так, як не люблю її я? Я взагалі знаю чимало людей, хто насилу може їсти даний субпродукт. Ось якось не здобула печінка великої любові у більшості, хоча страва ця вкрай корисна, яка містить в собі величезну кількість вітамінів і поживних речовин, а вже про її бюджетність і говорити нема чого, майже в три рази дешевше звичайного шматка м’яса.
Я намагалася впровадити печінку в свій раціон різними способами. Найкраще у мене йдуть домашні паштети з печінки і печінкові оладки, але ось всі страви, де печінка представлена в її цілісному вигляді, без добавок і подрібнення, зовсім не подобається моєму організму.
Я так думала до того моменту, поки не спробувала одну дуже просту і безууумно смачну страву. Чи могла я уявити, що колись скажу про печінку слова “шалено смачно”?
Отже, сьогодні готуємо салат з печінки для тих, хто не любить печінку, що ж нам знадобиться?
Необхідні продукти:
- Куряча печінка – 500 г
- Мариновані огірки – 4-5 шт
- Цибуля – 1-2 шт
- Морква – 2 шт
- Сіль, спеції
- Майонез
Як приготувати салат з печінкою
Курячі печінки відваріть до готовності і остудіть до кімнатної температури.
Моркву відваріть до готовності.
Цибулю наріжте кубиком і обсмажте на олії до м’якості і золотистості.
Мариновані огірки і печінку наріжте соломкою.
Моркву натріть на великій тертці.
З’єднайте всі інгредієнти салату, заправте майонезом і добре перемішайте.
От і все. Дуже простий, дуже бюджетний салат, і так, він неймовірно смачний. Обов’язково спробуйте приготувати.
Сподіваюся, що моя стаття була для вас корисною. Будьте здорові і приємного апетиту.