Картопля з грибами одна з найсмачніших, традиційних страв на нашому столі. Найважливіше при готуванні, не допускати помилок, які псують смак і роблять страву не дуже приємною на смак – то гриби недосмажені, то картопля напівсира.
Як правильно готувати
Для швидкості готування, беріть печериці, їх нарізають тонкими скибочками.
Гриби обсмажують першими, потім прибирають зі сковорідки і викладають картоплю шматочками з цибулею.
Коли основна маса готова, додають гриби, сіль і перець за смаком, спеції, зелень і через 1 – 2 хвилини прибирають сковорідку з плити.
В ідеалі, гриби обсмажуємо спочатку на сухій сковорідці до випаровування рідини, потім вливаємо олію і пару хвилин смажимо. Це допустимо тільки до печериць.