Молоді кабачки зараз купити не проблема, та й ціна на них стала знижуватися. Я завжди любила кабачки, причому в будь-якому вигляді, можу їсти навіть сирими, без усього і мені смачно.
Закусок з цим прекрасним овочем безліч. Я хочу запропонувати вам приготувати дуже смачну закуску. Часу на приготування потрібно мінімум.
Подібним способом готуємо свіжі огірки, коли виїжджаємо на природу з наметами.
Необхідні продукти:
- Кабачки молоді – 3 шт.
- Кріп – 1/2 пучка
- Часник – 3 зубчики
- Соняшникова олія – 1 ст.л.
- Соєвий соус – 4 ст.л.
- Оцет 9% – 2 ст.л.
- Цукор – 1 ст.л.
- Сіль за смаком
- Паприка сушена – 1 ст.л.
Отже, для початку промила кабачки і нарізала на шматки середнього розміру.
У миску влила соєвий соус, олію, оцет.
Додала цукор, сіль, сушену паприку і часник, перемішала.
Порада! Якщо соєвий соус сильно солоний, сіль не додавайте.
У харчовий пакет виклала кабачки. Додала промитий і нарізаний кріп. Влила заправку.
Зажала рукою край пакет і як слід потрясла, щоб все спеції рівномірно розподілилися.
Потім щільно зав’язала пакет і прибрала в холодильник на 1-2 години, в процесі кілька разів перевернула пакет. Смачного!