Найпростіші рецепти завжди виходять найсмачнішими. Цей пиріг готується з мінімального набору продуктів, начинку можна змінювати на свій смак.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- йогурт і цукор по 150 г;
- сіль дрібка;
- олія соняшникова, 100 мл;
- ванілін за смаком;
- яйця, 3 шт;
- борошно, 200 г;
- розпушувач, 1 пакетик;
- ягоди будь-які, 300 г.
Процес приготування пирога
Йогурт змішуємо з цукром і олією, сіллю і ваніліном. Перемішуємо масу. Вбиваємо яйця, перемішуємо.
Просіваємо борошно, з’єднуємо з розпушувачем і висипаємо в масу. Вимішуємо тісто. Для полегшення процесу, збиваємо міксером.
Форму застеляємо пергаментом або змащуємо олією. Викладаємо ягоди.
Порада: свіжі і заморожені ягоди попередньо змішайте зі столовою ложкою крохмалю, щоб вони не так сильно текли в процесі випікання.
Готуємо при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин, готовність перевіряйте шпажкою.
Остиглий пиріг посипаємо цукровою пудрою.
Бісквіт виходить ніжним і пишним, ягоди надають йому свіжості. Щоб перетворити пиріг в торт, збийте сметану або вершки з цукровою пудрою, викладіть крем зверху і ще залийте тортик розтопленим шоколадом.