Ідеальні сирники «Лимонні». Виходять завжди сирні, а не борошняні!

Ідеальні сирники «Лимонні». Виходять завжди сирні, а не борошняні!

Сирники з лимонним смаком – дуже смачні, пишні, повітряні! За цим рецептом вони виходять м’якими і ніжними, при цьому добре тримають форму і не розпливаються на сковорідці.

Це ідеальний сніданок для всієї родини.

Необхідні продукти:

  • Сир – 500 г
  • Цукор – 40 г
  • Ванільний цукор – 1 пакет.
  • Крупа манна – 50 г
  • Цедра лимона (1 шт.)
  • Яйце куряче – 1 шт
  • Сіль
  • Куркума (за бажанням)

Як приготувати сирники «Лимонні»

Сир розтерти ложкою, додати цукор, ванільний цукор, манну крупу, терту цедру лимона, яйце, дрібку солі і куркуму (не обов’язково).

Добре перемішати і залишити на 4 години, можна на ніч.

Сформувати ковбаску, розділити на 9-10 частин і за допомогою ножа зробити сирники.

Обсмажити на соняшниковій олії, на середньому вогні до золотистого відиінку.

Прикрасити цукровою пудрою.