Ідеальні свинячі реберця – детальний рецепт приготування

Ідеальні свинячі реберця - детальний рецепт приготування

Як приготувати рум’яні зовні і дуже ніжні всередині глазуровані свинячі реберця в фользі в духовці. Рецепт без попереднього маринування. На мій погляд він просто ідеальний і відмінно може замінити навіть шашлик. Реберця виходять під таким насиченим шаром дуже смачної глазурі, що до них не буде потрібен ніякий соус.

Необхідні продукти:

  • 1.5 кілограма свинячих реберець
  • сіль, перці, сухий часник за смаком
  • 4 столові ложки кетчупу
  • 4 столові ложки соєвого соусу
  • 1 столова ложка гірчиці
  • 1 столова ложка меду

Як приготувати свинячі реберця

Знімаємо плівку зі свинячих реберець. Солимо, перчимо і присипаємо сухим часником за смаком. Добре натираємо м’ясо з усіх боків.

Перекладаємо його на решітку і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо протягом 45 хвилин.

Через відведений час дістаємо і загортаємо в два шари фольги. Перекладаємо м’ясо на деко і знову відправляємо в духовку на 1 годину.

У каструлю наливаємо кетчуп, додаємо соєвий соус, гірчицю, мед і все добре перемішуємо. Ставимо на плиту і варимо на середньому вогні 5 хвилин, постійно помішуючи. Готовий соус охолоджуємо.

Дістаємо з духовки м’ясо, відкриваємо фольгу і змащуємо реберця соусом. Знову відправляємо в духовку, збільшуємо температуру до 220 градусів і запікаємо ще 15 хвилин. Готові реберця подаємо до столу.