Капустяники у сирному соусі. Якщо готувати капустяники, то тільки так і ніяк по-іншому

Капустяники у сирному соусі. Якщо готувати капустяники, то тільки так і ніяк по-іншому

Смачні капустяники за простим рецептом вам точно сподобаються.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 500 г;
  • капуста, 200 г;
  • рис, 2 – 3 ст.
  • цибуля, 2 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль, перець, панірувальні сухарі;
  • сир вершковий плавлений, 300 г;
  • молоко, 150 мл;
  • часник, 2 зубчики.

Процес приготування капустяників

Курячий фарш (можна брати будь-який), змішуємо з подрібненою м’ясорубкою капустою, цибулею та часником.

Рис відварюємо та остуджуємо, додаємо у фарш.

Вводимо яйце, солимо і перчимо, посипаємо будь-якими спеціями та вимішуємо масу.

Формуємо котлети та обвалюємо в панірувальних сухарях, обсмажуємо до рум’яності.

Капустяники у сирному соусі. Якщо готувати капустяники, то тільки так і ніяк по-іншому

Молоко та сир, часник перебиваємо занурювальним блендером.

Соус виливаємо в каструлю з котлетами, готуємо на невеликому вогні близько 15 хвилин.

Капустяники у сирному соусі. Якщо готувати капустяники, то тільки так і ніяк по-іншому

До такої унікальної та смачної закуски можна зварити макарони чи спагетті, картопляне пюре чи рис із овочами, гречану кашу. Також не завадять і різні салати чи мариновані овочі.

Капустяники у сирному соусі. Якщо готувати капустяники, то тільки так і ніяк по-іншому