Сьогодні пропонуємо приготувати картоплю. Рецепт дуже нестандартний, але досить простий у приготуванні!
Картопляні ватрушки з начинкою.
- Картопля – 600 гр
- Борошно – 2 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Сир твердий – 125 гр
- Сир Рікотта – 150 гр
- Сметана – 2 ст. л.
- Яйце – 2 шт. (+1 жовток для змазування)
Як же приготувати цю страву:
Картоплю відварюємо в мундирі, очищаємо і мнемо в пюре. Додаємо одне яйце, борошно, сіль і перемішуємо до однорідності.
Перекладаємо в кондитерський мішок або просто пакет. Відрізаємо куточок. На деко, застелене пергаментом, видавлюємо по спіралі картопляну масу у вигляді «гніздечка».
Сир натираємо на великій тертці. Змішуємо зі сметаною, Рікоттою і яйцем. Перемішуємо до однорідності.
Викладаємо на картопляний «кошик», приблизно по столовій ложці начинки. Змащуємо збитим яйцем. І відправляємо в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Як бачите все просто і дуже смачно! Треба виписати премію, тому хто придумав таке. Смачного!