Як же ми любимо картоплю! Сьогодні покажу ще один цікавий рецепт на її основі! Найпростіші інгредієнти дивним чином поєднуються у цій страві.
Я жартома називаю цю страву “картопляний пиріг” на сковороді. Це швидка вечеря із простих продуктів, які є вдома абсолютно у кожного! Ароматна та ситна вечеря буде готова за лічені хвилини. Залишайтесь зі мною і давайте швидше почнемо готувати!
Необхідні продукти:
- Картопля – 3-4 шт
- Цибуля ріпчаста – 2 шт
- Яйця – 6 шт
- Зелень – петрушка та кріп
- Олія соняшникова
- Сіль за смаком
Як приготувати картоплю
1. Нарізаю цибулю тонкими півкільцями.
2. Потім нарізаю картоплю тонкими кружечками прямо в сковороду змащену олією.
3. На картоплю викладаю цибулю. Небагато мну її руками. Перемішую цибулю та картоплю, ставлю овочі смажитися на середній вогонь під кришкою на 5-7 хвилин.
4. Потім додаю сіль і смажу картоплю ще 5 хвилин.
5. У глибоку ємність розбиваю 6 яєць і додаю сіль за смаком.
6. Потім висипаю до яєць зелень (я використовую зелену цибулю та петрушку). Збиваю яйця разом із зеленню.
7. Потім виливаю збиті яйця до картоплі і жарю не перемішуючи під кришкою ще 10 хвилин на малому вогні.
Наша страва з картоплі готова! Приємного апетиту, дорогі читачі! Я дуже часто готую картоплю на вечерю саме за цим рецептом. Особливо восени, коли картопля молода, ця страва виходить особливо смачною!