Котлети – улюблена страва і дорослих, і дітей. Якщо вам не подобається панірувати котлети, ви цілком можете обійтися без цього етапу в їх приготуванні. Новий рецепт курячих котлет сподобається вам і вашим рідним за смаком.
Необхідні продукти:
- Фарш з курячого м’яса – 500 г.
- Овочі: картопля, кабачки, цибуля, морква – 500 г.
- Яйце – 1 шт.
- Молоко – ½ склянка.
- Манна крупа – 1 ст. ложка.
- Соняшникова олія.
- Сіль, перець – за смаком.
Як приготувати котлети з курячого фаршу
Взяти курячий фарш (або приготувати його заздалегідь).
Через м’ясорубку пропустити зазначені в інгредієнтах овочі. Необов’язково використовувати весь список – можна взяти 1-2 овочі. Цього буде достатньо для котлет.
Відправити овочі в підготовлений фарш, додати яйце, молоко, сіль, перець (за бажанням).
Старанно перемішати масу. У фіналі всипати манку.
Сформувати котлети, викласти на сковорідку (попередньо политу олією і розпечену) і смажити на середньому полум’ї з обох боків до рум’яного кольору.
На гарнір підійдуть каші, картопляне пюре, салати, макаронні вироби.