Такі смачні, ніжні та м’які хлібці з часником та сиром часто можна купити в піцерії. Але набагато смачніше вони виходять, якщо ви зробите їх удома.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- мука, 200 г;
- дріжджі сухі, 5 г;
- цукор, 1 ст.л;
- сіль;
- олія соняшникова, 15 г;
- вода тепла, 120 г;
- часник подрібнений, 10 г;
- вершкове масло, 20 г;
- фета, 30 г.
Процес приготування сирно-часникового хліба
У теплу воду всипаємо цукор та дріжджі, перемішуємо.
Борошно просіюємо і змішуємо із сіллю, частинами всипаємо в рідку основу.
Тісто починаємо вимішувати і додаємо олію.
Накриваємо та залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Сир тремо на великій тертці, частину змішуємо з подрібненим часником і вершковим маслом.
Тісто ділимо на кілька частин і розкачуємо в коржики.
Змащуємо часниковою начинкою та посипаємо сиром.
Викладаємо коржик на лист, застелений пергаментом.
Випікаємо при 180 градусах близько 10-15 хвилин, дивіться по своїй духовці.
Коржики виходять повітряними, пишними та ароматними, дуже смачно, якщо подати гарячими.