Краще, чим піца. Сирно-часниковий хліб: швидкий рецепт до чаю – детальний рецепт

Краще, чим піца. Сирно-часниковий хліб: швидкий рецепт до чаю - детальний рецепт

Такі смачні, ніжні та м’які хлібці з часником та сиром часто можна купити в піцерії. Але набагато смачніше вони виходять, якщо ви зробите їх удома.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • мука, 200 г;
  • дріжджі сухі, 5 г;
  • цукор, 1 ст.л;
  • сіль;
  • олія соняшникова, 15 г;
  • вода тепла, 120 г;
  • часник подрібнений, 10 г;
  • вершкове масло, 20 г;
  • фета, 30 г.

Процес приготування сирно-часникового хліба

У теплу воду всипаємо цукор та дріжджі, перемішуємо.

Борошно просіюємо і змішуємо із сіллю, частинами всипаємо в рідку основу.

Тісто починаємо вимішувати і додаємо олію.

Накриваємо та залишаємо в теплому місці на 1 годину.

Сир тремо на великій тертці, частину змішуємо з подрібненим часником і вершковим маслом.

Тісто ділимо на кілька частин і розкачуємо в коржики.

Змащуємо часниковою начинкою та посипаємо сиром.

Краще, чим піца. Сирно-часниковий хліб: швидкий рецепт до чаю - детальний рецепт

Краще, чим піца. Сирно-часниковий хліб: швидкий рецепт до чаю - детальний рецепт

Викладаємо коржик на лист, застелений пергаментом.

Випікаємо при 180 градусах близько 10-15 хвилин, дивіться по своїй духовці.

Краще, чим піца. Сирно-часниковий хліб: швидкий рецепт до чаю - детальний рецепт

Коржики виходять повітряними, пишними та ароматними, дуже смачно, якщо подати гарячими.