Креми для тортів. П’ять рецептів на будь-який смак

Креми для тортів. П'ять рецептів на будь-який смак

Сьогодні пропоную вашій увазі чотири рецепти найпростіших кремів для тортів. Зберігайте рецепт і діліться результатом.

Заварний крем без борошна і крохмалю.

  • Молоко – 180 гр.
  • Цукор – 180 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Масло вершкове – 300 гр.
  • Ваніль за смаком.

Масло вершкове заздалегідь дістати з холодильника.

Яйця курячі, цукор, молоко, ваніль перемішуємо вінчиком. Ставимо на середній нагрів і варимо помішуючи. Як тільки крем закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму. Продовжуємо варити помішувати, поки крем не загусне. Знімаємо з плити, накриваємо плівкою вконтакт і залишаємо остигати в холодильнику.

Коли маса охолоне додаємо вершкове масло. Масло кімнатної температури збиваємо до пишності і по трошки додаємо яєчно-цукрову суміш, кожен раз добре вимішуємо. Збиваємо до рівномірної консистенції.

Сметанний крем

  • Сметана – 500 мл.
  • Цукрова пудра – 180 г.
  • Ваніль – 3 г.

Міксером збиваємо сметану, поступово додаємо цукрову пудру і ваніль. Збиваємо поки цукрова пудра не розчиниться.

Білковий крем

  • Яєчні білки – 4 шт.
  • Цукор – 180 г.
  • Лимонна кислота – 1/3 ч.л.

Білки відділяємо від жовтків і охолоджуємо.

Збиваємо міксером білки спочатку на маленьких обертах, постійно додаємо обертів. Висипаємо цукор і лимонну кислоту. Збиваємо до пишної маси.

На плиту ставимо каструлю для водяної бані. Миску з білками ставимо на водяну баню і продовжуємо збивати 5-7 хвилин. Дивимося щоб білки не зварилися.

Знімаємо з водяної бані і збиваємо ще 2 хвилини. Охолоджуємо і наносимо на торт.

Масляний крем зі спущеним молоком

  • Вершкове масло 82% жирності – 200 г.
  • Молоко згущене – 380 м (1 банка)
  • Ванільний цукор – 5 гр. (за бажанням)

Масло вершкове заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м’яким.

Покласти в глибоку миску і почати збивати міксером. Спочатку на маленьких оборотах, поступово додаємо обертів. Добавляємо ванільний цукор, потім в декілька етапів згущене молоко.

Збиваємо до пишної світлої маси. Охолоджуємо і наносимо на торт.

Сирний крем

  • Сир домашній – 400 г.
  • Масло вершкове – 300 г.
  • Цукрова пудра – 100 г.
  • Згущене молоко – 100 г.

Всі інгредієнти заздалегідь дістаємо з холодильника.

Вершкове масло і цукрову пудру кладемо в глибоку миску і починаємо збивати на низькій швидкості, поступово додаємо швидкість. Збиваємо 15 хвилин до пишної білої однорідної маси.

В іншу миску кладемо сир і додаємо згущене молоко, пробиваємо занурення блендером до однорідної гладкої маси.

Якщо немає погружного блендера, то сир можна протерти через сито. А потім добре змішати зі згущеним молоком міксером або лопаткою.

Об’єднуємо дві наших маси і добре перемішуємо лопаткою. Охолоджуємо і крем готовий.

Цей крем можна використовувати як самостійний десерт, якщо додати в нього ягоди. Смачного!