Куряче м’ясо при правильному рецепті, виходить просто ідеально: соковитим, ніжним, не пересушеним. Цей французький варіант приготування, вам точно сподобається.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- філе куряче, 500 г;
- сир, 150 г;
- майонез, 100 г;
- помідори, 2 – 3 шт;
- часник, 3 зубчики;
- перець, сіль, спеції.
Процес приготування м’яса по-французьки
М’ясо ріжемо порційними шматочками та відбиваємо.
Помідори ріжемо кружечками, а сир натираємо на тертці.
Деко змащуємо олією або накриваємо пергаментом.
Викладаємо м’ясо, присолюємо та посипаємо перцем.
Часник натираємо на тертці та змішуємо з майонезом.
Змащуємо соусом м’ясо, кладемо по кружечку помідора, посипаємо сиром.
Запікаємо при 180 градусах близько 20-30 хвилин, але дивіться по своїй духовці.
М’ясо стане однією з найкращих закусок, яка підходить до будь-яких гарнірів та салатів.
Майонез можна змішати не лише з часником, а й кропом, копченою паприкою, гірчицею, так буде пікантніше.