Курку готую тільки так! Рецепт м’яса по-французьки в духовці з курячого філе

Курку готую тільки так! Рецепт м'яса по-французьки в духовці з курячого філе

Куряче м’ясо при правильному рецепті, виходить просто ідеально: соковитим, ніжним, не пересушеним. Цей французький варіант приготування, вам точно сподобається.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче, 500 г;
  • сир, 150 г;
  • майонез, 100 г;
  • помідори, 2 – 3 шт;
  • часник, 3 зубчики;
  • перець, сіль, спеції.

Процес приготування м’яса по-французьки

М’ясо ріжемо порційними шматочками та відбиваємо.

Помідори ріжемо кружечками, а сир натираємо на тертці.

Деко змащуємо олією або накриваємо пергаментом.

Викладаємо м’ясо, присолюємо та посипаємо перцем.

Часник натираємо на тертці та змішуємо з майонезом.

Змащуємо соусом м’ясо, кладемо по кружечку помідора, посипаємо сиром.

Курку готую тільки так! Рецепт м'яса по-французьки в духовці з курячого філе

Запікаємо при 180 градусах близько 20-30 хвилин, але дивіться по своїй духовці.

Курку готую тільки так! Рецепт м'яса по-французьки в духовці з курячого філе

М’ясо стане однією з найкращих закусок, яка підходить до будь-яких гарнірів та салатів.

Майонез можна змішати не лише з часником, а й кропом, копченою паприкою, гірчицею, так буде пікантніше.