Дуже смачний, щільний і в той же час повітряний вершковий крем. Такий крем добре підходить і для промазування коржів різноманітних тортів, і для прикраси капкейків. Крем має ніжний смак з приємною консистенцією.
Спробуйте приготувати такий крем до випічки і ви будете приємно здивовані!
Продукти:
- Сир (зернистий) жирність не менше 9% – 250 гр.
- Масло – 150 гр.
- Ванільний цукор – 10 гр.
- Цукрова пудра – 100 гр.
Як приготувати легкий сирний крем
У чашу міксера висипаємо зернистий сир.
До сиру додаємо ванільний цукор і гарненько все перетираємо блендером до однорідної пастоподібної маси.
В окрему миску викладаємо розм’якшене вершкове масло.
До розм’якшеного масла додаємо цукрову пудру і збиваємо все в повітряну пухку масу.
Збиваємо міксером на середніх оборотах приблизно 3-4 хвилини.
До отриманої суміші додаємо раніше збиту сирну масу.
Все добре перемішуємо і ще трохи збиваємо міксером до однорідності. Буквально кілька хвилин. Крем готовий!
Отриманий крем викладаємо в кондитерський мішок і прикрашаємо готові капкейкі або торт. Смачного!