Ліниві відбивні. Чим простіше тим смачніше, переконайтесь самі!

Ліниві відбивні. Чим простіше тим смачніше, переконайтесь самі!

Ліниві відбивні, коли хочеться відбивних, але не хочеться нічого відбивати, на допомогу приходить такий простий рецепт. Це саме той рецепт, про який говорять, що простіше, тим смачніше.

Необхідні продукти:

  • філе куряче – 500 г
  • приправа хмелі сунелі – 1/3 ч.л.
  • сіль – 1/2 ч.л.
  • сік лимона – 1-2 ст.л.
  • цибуля – 2-3 шт (100г)
  • часник – 2-3 зуб
  • яйце – 1 шт
  • молоко – 50 мл
  • борошно – 3 ст.л. (70г)

Як приготувати ліниві відбивні

І так беремо куряче філе 500 грам, ріжемо його великими кубиками приблизно 1,5 см на 1,5 см. Кладемо в миску додаємо половину ч.л. солі, приправу хмелі сунелі 1/3ч. або додайте до смаку.

Обов’язково поливаємо соком лимона приблизно 1-2 ст.л, я використовую готовий сік лимона.

Ліниві відбивні. Чим простіше тим смачніше, переконайтесь самі!

Перемішуємо і відставляємо убік. За цей час наріжемо дрібно ріпчасту цибулю, у мене цибуля не велика я взяла 3 цибулини, вага цибулі у мене близько 100 грам.

Цибулю ріжемо обов’язково дрібно в кінці її ще порубаємо ножем. Додаємо цибулю до м’яса і додаємо часник, пропущений через прес для часнику.

Ліниві відбивні. Чим простіше тим смачніше, переконайтесь самі!

Вливаємо 50 мл молока та розбиваємо 1 яйце, все перемішуємо, тепер додаємо борошно поступово, мені потрібно 3 ст.л., за вагою це 70 грам.

Маса повинна вийти як на оладки. Беремо сковороду та наливаємо олію, ложкою кладемо масу на сковороду і розподіляємо так щоб м’ясо було в один шар. Смажимо під кришкою на невеликому вогні, щоб цибуля та м’ясо встигли приготуватися, у мене з кожного боку виходить по 2-3 хвилини.

Ліниві відбивні. Чим простіше тим смачніше, переконайтесь самі!

Так смажимо всі наші відбивні. Подаємо до столу, можна з будь-яким гарніром чи просто на перекус. Смачно і в холодному та гарячому вигляді.