Макарони з рибними консервами готую, коли не вистачає часу на приготування

Макарони з рибними консервами готую, коли не вистачає часу на приготування

Дуже смачний рецепт приготування макаронів. Паста з тунцем. Така паста не тільки дуже смачна, але ще і швидко готується, запевняю Вас приготуєте один раз будите готувати ще багато разів.

Необхідні продукти:

  • макарони – 250г
  • молоко -250мл
  • сир Чеддер – 150 г
  • вершкове масло – 40г
  • сир вершковий – 3ст.л. або сметана
  • сіль за смаком
  • чорний перець – за смаком
  • консервований тунець у власному соку – 1 банка

Як приготувати макарони з рибними консервами

Для початку відваримо макарони, у мене пір’я. Беремо каструлю наливаємо води, додаємо сіль, доводимо до кипіння і опускаємо 250 грам макаронів варимо до готовності. Тепер відкидаємо на друшляк.

Поки макарони варяться все підготуємо, твердий сир у мене Чедро 120 грам натремо на грубій терці.

Беремо глибоку сковорідку. Кладемо 40 грам вершкового масла і відразу кладемо 3 ст.л. вершкового сиру, вогонь мінімальний, можна замінити на сметану.

Макарони з рибними консервами готую, коли не вистачає часу на приготування

Варимо на повільному вогні до однорідності постійно помішуючи, тепер додаємо натертий сир, і вливаємо 250 мл молока і помішуючи варимо на середньому вогні 5 хвилин, за цей час соус злегка увариться.

Додаємо сіль за смаком і чорний перець. Тепер додаємо макарони, беремо 1 банку консервованого тунця у власному соку, рідину я не зливаю, за бажанням можна злити трохи, помнути виделкою і додамо до макаронів. Перемішуємо паста готова.

Макарони з рибними консервами готую, коли не вистачає часу на приготування

Багато сирного соусу і макарони, смак просто божественний.