Сьогодні для вас я приготувала смачні кабачкові чебуреки. Готуються дуже просто, швидко а страви з кабачків завжди виходять легкі і ситні. Рекомендую всім приготувати!
Необхідні продукти:
- 300 гр – курячий фарш
- 1 шт – цибуля
- сіль, перець, куряча приправа – за смаком
- 2 шт – кабачки
- 2 шт – яйця
- 3 зуб. – часнику
- 3 ст.л – сметани
- 120 гр – твердий сир
- 100 гр – борошно
- соняшникова олія
Як приготувати чебуреки з кабачків
Приготуємо начинку. Одну середню цибулину дрібно подрібнюємо, висипаємо на розігріту сковорідку олією і трохи обсмажити.
Викладаємо 300 грам фаршу, можна використовувати будь-який, я використовую курячий фарш, добре перемішати фарш з цибулею, на свій смак поперчити, додати трохи курячої приправи і посолити. Помішуючи смажимо до готовності.
Перекладаємо начинку в миску і прибираємо в сторону.
Приготуємо кабачкове тісто. Натираємо два кабачка на грубій терці, добре віджимаємо кабачки від соку, разом у мене вийшло 670 грам віджатих кабачків.
У кабачки розбиваємо 2 яйця, додаємо 3 зубчики часнику, 3 столові ложки сметани, трохи поперчити і посолити.
Ретельно все перемішати, всипаємо 100 грам борошна і ще раз перемішати.
3-4 столові ложки готового тіста викладаємо на розігріту сковорідку з олією, рівномірно розподілити по сковорідці, накриваємо кришкою і смажимо на середньому вогні 2-3 хвилини.
На один край викладаємо начинку, зверху посипаємо натертим сиром, накриваємо вільним краєм, і смажимо під кришкою по 2-3 хвилини з кожного боку.
Готовий чебурек з кабачків викладаємо на тарілку і насолоджуємося.
Чебуреки вийшли дуже смачні, ситні і легко готуються. З даної кількості у мене вийшло 4 великих чебурека і один поменше.