Мохіто з зеленого аґрусу відмінно освіжає і стомлює спрагу влітку.
Необхідні продукти:
- м’ята
- аґрус
- цукор
- лимон
Покроковий процес приготування:
Промийте аґрус під проточною водою і викладіть в друшляк, щоб зайва вода вийшла.
Обдайте чисті банки кип’ятком. Викладіть зелений аґрус, додайте м’яту і лимон.
Можете взяти будь-яку м’яту, але краще взяти темного кольору.
Засипте цукор і банку залийте киплячою водою, відразу ж закатайте чистою кришкою.
Банку переверніть на бік і трохи покатайте, щоб цукор розчинився.
Потім переверніть банку догори дном на кришку і покрийте ковдрою до повного охолодження.
Зараз читають:Готую м'які коржі з кабачками на сніданок і для перекусу