Найніжніший чізкейк “Орео” без випічки – детальний рецепт

Найніжніший чізкейк "Орео" без випічки - детальний рецепт

У нього просто чудовий смак. Любителі печива «Орео» будуть у захваті. Ніжний, повітряний, ароматний і смачний. Процес приготування легкий, випікати нічого не потрібно. Ви з легкістю зможете розбавити такою смакотою як повсякденне чаювання, так і святкове. Рекомендую спробувати всім.

Необхідні продукти:

  • 52 шт печива Орео
  • 100 гр вершкового масла
  • 450 гр сиру
  • 50 гр цукрового піску
  • 10 гр ванільного цукру
  • 350 мл вершків 33%

Як приготувати чізкейк “Орео”

1. У першу чергу з печива потрібно видалити начинку, а частину, що залишилися, подрібнити в крихту, використовуючи блендер.

2. Форму змащуємо маслом (дно та боки). Застеляємо папером для випічки.

3. Потім змішуємо крихту з розтопленим вершковим маслом. Викладаємо у форму, формуючи бортики і добре утрамбовуємо. Забираємо заготовку в холодильник.

4. Тепер, використовуючи міксер, збиваємо вершки до м’яких піків. При цьому потрібно додати ванільний цукор.

5. Потім також збиваємо сир, додавши до нього начинку з печива та цукровий пісок. Доводимо до однорідності. Об’єднуємо дві підготовлені маси та акуратно перемішуємо, зберігаючи легкість.

6. Тепер викладаємо все поверх основи, розрівнюємо та прибираємо в холодильник на 5 годин.

7. Після закінчення потрібного часу чизкейк готовий. Прикрашаємо його печивами і подаємо до чаювання.