Найшвидший рецепт пиріжків. Виходять м’які, пишні і дуже смачні

Найшвидший рецепт пиріжків. Виходять м'які, пишні і дуже смачні

Тісто готується без дріжджів на основі кефіру й сметани і тому кисломолочні продукти дають особливу пишність і м’якість. Для начинки я брала яйця із зеленою цибулею, а ви можете використовувати інший варіант.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 3 шт;
  • сіль, 1 ч.л;
  • цукор, 1.5 ч.л;
  • кефір, 350 мл;
  • сметана, 100 г;
  • сода, 1 ч.л;
  • борошно, 350 г.

Для приготування начинки необхідно:

  • яйця, 4 шт;
  • зелена цибуля і кріп, пучки;
  • масло вершкове, 20 г;
  • сіль перець.

Процес приготування пиріжків

Для начинки відварюємо яйця, охолоджуємо і ріжемо дрібними кубиками.

Зелену цибулю і кріп дрібно ріжемо і змішуємо з яйцями, розтопленим вершковим маслом. Солимо і перчимо до смаку.

Яйця солимо і всипаємо цукор, вимішуємо віночком.

Додаємо сметану будь-якої жирності і кефір, вимішуємо до однорідності.

Порада: щоб тісто рівномірно випікалося, всі продукти заздалегідь готуємо – вони повинні бути кімнатної температури.

У масу всипаємо просіяне борошно і соду, вимішуємо тісто.

У тісто додаємо яйця з зеленню, вимішуємо.

Розігріваємо олію в сковорідці, викладаємо по столовій ложці тіста.

Випікаємо з двох сторін до рум’яності.

Найшвидший рецепт пиріжків. Виходять м'які, пишні і дуже смачні

Пиріжки м’які, пишні, дуже смачні і ситні, ароматні. Відмінно поєднуються зі сметаною, розтопленим вершковим маслом, салатами з овочів.