Не втомлююся робити це смачне печиво: швидкий та простий рецепт. Впорається навіть кулінар-початківець

Не втомлююся робити це смачне печиво: швидкий та простий рецепт. Впорається навіть кулінар-початківець

Печиво виходить пісковим, ніжним, гарним. Процес приготування один із найпростіших, швидких, з ним впорається навіть кулінар-початківець. Тісто може стати основою для приготування не тільки такого печива, можна робити кошики та заповнювати їх кремом за смаком.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 2 шт.;
  • цукор, 80 г;
  • борошно, 350 г;
  • масло вершкове розм’якшене, 100 г;
  • розпушувач, 1 ч. л;
  • ванілін за смаком;
  • цукрова пудра, 2 ч.л;
  • сіль дрібка.

Процес приготування печива

Яйця з сіллю та цукром перебиваємо віночком до однорідності.

Вливаємо розтоплене вершкове масло та перемішуємо масу.

Всипаємо борошно з розпушувачем і вимішуємо густе і гладке тісто до однорідності.

Розділяємо тісто на порційні колобки і кожен розкачуємо в тонку смужку, робимо надрізи з двох сторін і згортаємо в спіраль.

Не втомлююся робити це смачне печиво: швидкий та простий рецепт. Впорається навіть кулінар-початківець

Не втомлююся робити це смачне печиво: швидкий та простий рецепт. Впорається навіть кулінар-початківець

Не втомлююся робити це смачне печиво: швидкий та простий рецепт. Впорається навіть кулінар-початківець

Викладаємо спіральки на лист, застелений пергаментом. Розкриваємо спіраль, щоб вийшов «їжачок».

Не втомлююся робити це смачне печиво: швидкий та простий рецепт. Впорається навіть кулінар-початківець

Випікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин.

Остигле печиво посипаємо цукровою пудрою. Якщо є час і бажання, розтопіть шоколад, будь-який за смаком і вмочіть колючки їжачка в цю масу.

Не втомлююся робити це смачне печиво: швидкий та простий рецепт. Впорається навіть кулінар-початківець

Виходить смачне, гарне печиво, яке можна зробити на святковий стіл та дитячий день народження.