Пропонуємо вам розбавити свої сімейні сніданки дуже смачною запіканкою, яка сподобається кожному члену вашої родини.
Манку, борошно і крохмаль замінюємо на кукурудзяну крупу. Вона також набрякне і вбере зайву вологу, надавши форму запіканці. Готується запіканка простіше простого: все змішуємо, залишаємо на деякий час, щоб крупа розбухла, і відправляємо випікатися. Дуже ніжна і смачна. Рекомендую всім спробувати.
Необхідні інгредієнти
- 440 гр домашнього сиру
- 2 яйця
- 100 гр сметани
- 40 гр кукурудзяної крупи
- дрібка солі
- 2 столові ложки меду або цукрового піску
В першу чергу в окремій ємності об’єднуємо сир, сметану, яйця, мед і сіль. Добре все перемішуємо.
Якщо сир зернистий, то для отримання гладкої однорідної консистенції використовуйте занурювальний блендер.
Тепер промиваємо через сито кукурудзяну крупу і даємо повністю стекти рідині. Потім перекладаємо до решти інгредієнтів.
Добре все перемішуємо і залишаємо в такому вигляді на 30 хвилин. В результаті крупа повинна трохи набрякнути.
Переливаємо масу в форму для випічки, змащену маслом, і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 40-45 хвилин.
Після закінчення потрібного часу запіканка готова. Залишаємо її холонути.
Подаємо до столу теплою зі сметаною, медом або ягідним соусом.