Незрівнянний японський бісквіт – детальний рецепт приготування

Незрівнянний японський бісквіт - детальний рецепт приготування

Ця випічка призведе в захват кожну господиню. Бісквіт неймовірно великий, повітряний, ніжний, м’який і пухнастий. Він справжнє задоволення для гурманів. Ви будете здивовані! Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні продукти:

  • 130 мл молока
  • 100 г вершкового сиру
  • 100 гр масла
  • 8 жовтків
  • 60 гр борошна
  • 60 гр кукурудзяного крохмалю
  • 13 білків
  • 130 гр цукрового піску
  • цукрова пудра

Як приготувати японський бісквіт

1. В першу чергу в окрему ємність відправляємо молоко, масло і вершковий сир. Перемішуємо все і ставимо на вогонь. Він повинен бути середнім. Варимо масу до однорідності, постійно помішуючи. Після чого знімаємо з вогню і залишаємо остигати.

2. Потім по одному додаємо жовтки, збиваючи міксером після кожного додавання.

3. Тепер акуратно вмішуємо борошно, попередньо об’єднане з крохмалем. При цьому довго мішати не треба.

4. Тепер в окрему ємність відправляємо білки з цукровим піском. Використовуючи міксер, збиваємо все до м’яких піків.

5. Тепер підготовлену яєчну масу акуратно додаємо в раніше приготовлену суміш.

6. Беремо форму і застеляємо її пергаментним папером. Після чого переливаємо сюди масу і відправляємо в духовку, розігріту до 160 °, приблизно на 25 хвилин. При цьому сюди потрібно також помістити деко з водою.

7. Після закінчення потрібного часу градуси зменшуємо до 140 і продовжуємо випікати ще приблизно півгодини. В результаті пиріг повинен дуже сильно піднятися, а верх підрум’янитися. Дуже важливо не відкривати духовку під час готування.

8. Після закінчення потрібного часу духовку вимикаємо, а пиріг залишаємо там ще на 60 хвилин, не відкриваючи дверцята.

9. Після чого дістаємо його і витягаємо з форми. Відправляємо в холодильник мінімум на 4 години.

10. Потім посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу. За бажанням можете прикрасити ще ягодами.