Найпростіший рецепт соління скумбрії в домашніх умовах. Така скумбрія смачніша магазинної і набагато дешевша.
Інгредієнти для приготування скумбрії:
- скумбрія 1 шт; ⠀
- сіль 1 ст.л; ⠀
- часник 4 зуб. ⠀
Рецепт приготування скумбрії
У скумбрії видаляємо хвіст, голову, нутрощі, добре промиваємо. Розрізаємо рибу уздовж по хребту, хребет видаляємо, промокніть рибку серветкою.
Присипаємо рибу з двох сторін сіллю і натираємо тертим часником. Складаємо філе риби один на одного і щільно загортаємо в харчову плівку. Прибираємо в холодильник рівно на 2 години, потім перекладаємо в морозилку на добу.
Відварюємо картоплю і за 10 хвилин до готовності картоплі, дістаємо рибку з морозилки даємо їй полежати 10 хвилин при кімнатній температурі і відразу нарізаємо на тонкі скибочки вона обов’язково повинна бути подморожена. Рибка готова.