Ні в якому ресторані вам такого не подадуть. Ділюся рецептом

Ні в якому ресторані вам такого не подадуть. Ділюся рецептом

Смачна їжа, можу їсти кожен день, але калорії тут звичайно зашкалюють, так що дозволяємо собі не часто.

У мене є ще запаси лісових грибів, але іноді купую гливи або шампіньйони, у них інший смак і аромат, та й ніжніша закуска виходить.

Хтось назве цю страву жюльєном, але це не так, все ж приготування злегка відрізняється. Тарталетки можна купити або приготувати їх самій.

Покроковий процес приготування:

Купила в супермаркеті по знижці ось такий лоток з гливами, приблизно 400 г. Промила і дрібненько нарізала.

Ні в якому ресторані вам такого не подадуть. Ділюся рецептом

Цибулину нарізала на маленькі шматочки і обжарила на вершковому маслі і олії 1:1 до рум’яності. Виклала нарізані гриби.

Ні в якому ресторані вам такого не подадуть. Ділюся рецептом

Помішуючи обжарила на середньому вогні до рум’яності.

Посолила за смаком і влила вершки, приблизно 150 мл.

Помішуючи довела до загустіння вершків на середньому вогні.

Зняла сковорідку з плити, всипала сир і перемішала.

Ні в якому ресторані вам такого не подадуть. Ділюся рецептом

Злегка охолодила і розклала по тарталеткам. Прикрасила гілочками петрушки і подала на стіл.

Ні в якому ресторані вам такого не подадуть. Ділюся рецептом

Вийшло дуже смачно, рекомендую приготувати.