Ніжні гарбузові оладки: легка страва для сімейного меню – детальний рецепт

Ніжні гарбузові оладки: легка страва для сімейного меню - детальний рецепт

Ніжні гарбузові оладки, можна зробити для перекусу, полудня або вечері. Легка страва, стане прекрасним доповненням у вашому сімейному меню.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • гарбуз, 600 г;
  • яйця, 2 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • борошно, 2 ст.л;
  • італійські трави, сіль, перець.

Процес приготування гарбузових оладок

Гарбуз очищаємо від шкірки і натираємо на середній тертці або подрібнюємо за допомогою блендера.

Додаємо дрібно нарізаний часник, італійські трави, свіжу зелень, сіль і перець, яйця. Перемішуємо.

Всипаємо в масу борошно і вимішуємо тісто. Якщо вам попався дуже соковитий гарбуз, тоді борошна може знадобитися трохи більше. Можна додати ще манної крупи.

Розігріваємо олію в сковорідці і викладаємо масу по столовій ложці.

Обсмажуємо оладки з двох сторін до рум’яності.

Ніжні гарбузові оладки: легка страва для сімейного меню - детальний рецепт

Подаю таку смакоту зі сметаною або соусом на її основі з часником, травами і зеленню. Домашній майонез також прекрасно підходить.