Ніжний печінковий салат – детальний рецепт приготування

Ніжний печінковий салат - детальний рецепт приготування

Простий і смачний салат на кожен день. Може стати прекрасним доповненням до обіду або вечері, і навіть замінити основний прийом їжі. Салат виходить соковитий, має багатогранний смак і виходить просто дивовижним.

Необхідні продукти:

  • 5 млинців з печінки
  • 250 г моркви по-корейськи
  • 150 грам салатної цибулі
  • 150 грам маринованих огірків
  • 100 грам майонезу
  • кріп

Для печінкових млинців

  • 250 грам курячої печінки
  • 75 грам пшеничного борошна
  • 1 куряче яйце
  • 150 мілілітрів молока
  • пів чайної ложки солі
  • 3 столові ложки соняшникової олії

Як приготувати печінковий салат

У миску блендера кладемо печінку і перемелюємо. Додаємо до неї сіль, куряче яйце і олію. Все перемішуємо вінчиком. Потім додаємо молоко і знову перемішуємо. У масу всипаємо борошно і ще раз добре перемішуємо.

Готове тісто залишаємо на 15-20 хвилин.

Мариновані огірки нарізаємо невеликими шматочками і кладемо в салатник.

Салатну цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими пір’їнками. Кладемо до огірків. Туди ж кладемо моркву по-корейськи і подрібнений кріп.

Через відведений час в тісто додаємо олію, перемішуємо і смажимо з нього печінкові млинці.

Беремо млинці нарізаємо невеликий соломкою. Додаємо нарізані млинці до решти інгредієнтів. Додаємо майонез, перемішуємо і подаємо до столу.

Салат виходить ніжний і ситний. Він відразу стане популярний у вашій родині і не залишиться непоміченим.