Німецький салат із відвареного буряка. Можна їсти цілий рік

Німецький салат із відвареного буряка. Можна їсти цілий рік

Такий швидкий і простий салат відрізняється особливою ситністю, він відноситься до німецьких салатів, які завжди славилися своєю простотою, ситністю та оригінальністю.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • буряк, 2 шт;
  • оселедець філе, 1 шт;
  • кисле яблуко, 1 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • гірчиця у зернах та мед по 1 ч.л;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • гірчиця звичайна, 0,5 ч.л;
  • сік половини лимона.

Процес приготування салату

Буряк ви можете відварити, але якщо ви не полінуєтеся і запечете овочі в духовці, ви отримаєте просто дивовижний смак і аромат салату, запечений буряк набагато смачніший і корисніший, він створює особливий смак.

Остуджуємо і ріжемо кубиком. Філе оселедця також ріжемо кубиками.

Цибулю дрібно нарізаємо, яблуко ріжемо шматочками. Змішуємо в салатнику продукти.

Для заправки з’єднуємо мед із гірчицями, олією, соком лимона. Перемішуємо заправку та заправляємо нею салат.

Виходить дивовижна, розкішна та апетитна страва, яку ви можете готувати не тільки щодня, але й на святковий стіл.

Німецький салат із відвареного буряка. Можна їсти цілий рік

Крім оселедця ви можете використовувати і скумбрію та будь-яку іншу солону рибу.