Ніжний десерт стане вашим фаворитом і анітрохи не зашкодить фігурі!
Таким рецептом ви будите приємно здивовані, адже при приготуванні пирога вам не доведеться стояти біля плити, його не потрібно випікати, а навпаки просто охолодити. Чудовий смак найніжнішого чизкейка не залишить байдужим навіть найвибагливішого ласунів.
Приготувати його дуже легко і просто!
Що для цього знадобиться?
- Сир знежирений – (1 пачка, 200 грам);
- Натуральний йогурт – (125 мілілітрів);
- Желатин (1 пачка, 9 грам);
- Лимонний сік (75 мілілітрів);
- Мед (3 столові ложки);
- Яйце (2 білки);
- Вода (75 мілілітрів);
- Пісочне печиво або фрукти (для основи пирога)
Як приготувати чізкейк
У зручній ємності змішайте лимонний сік з водою в однакових пропорціях, додайте в суміш желатин і залиште на п’ять хвилин. Далі підігрійте її на повільному вогні, гарненько помішуйте, поки желатин повністю не розчинитися, потім охолодіть.
В окремому посуді змішайте сир, мед і йогурт і збийте міксером до однорідного стану. Влийте в масу желатин з лимонним соком. В окремій ємності збийте яєчні білки до піноподібного стану, а потім повільно їх додайте в сирну суміш.
На низ форми і з боків викладіть подрібнене печиво з маслом, або тонко нарізані фрукти, залийте всю сирну суміш у форму, рівномірно розподіліть і відправте в холодильник на п’ять годин.
Чізкейк готовий! Смачного!