Новий салат з капусти. Так смачно, що хочеться їсти і їсти не зупиняючись – детальний рецепт

Новий салат з капусти. Так смачно, що хочеться їсти і їсти не зупиняючись - детальний рецепт

Капуста підходить не тільки для голубців і начинки пирогів і пиріжків. З овоча готують безліч смачних і корисних салатів з різними додатковими продуктами.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста, 200 г;
  • огірок свіжий, 1 шт;
  • кріп, 1 пучок;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль перець;
  • майонез.

Для приготування млинців потрібно:

  • яйця, 3 шт;
  • молоко, 50 мл;
  • сіль.

Процес приготування салата

Найсмачніший салат виходить з молодої капусти.

Для млинців яйця перемішуємо виделкою з сіллю і обсмажуємо кілька тонких млинців, охолоджуємо і ріжемо тонкою локшиною.

Капусту шаткуємо і огірок ріжемо соломкою.

Часник дрібно ріжемо або пропускаємо через прес. Але краще, якщо часник буде відчуватися в страві шматочками, так і аромат зберігається довше, ніж у видавленого.

Кріп, можна ще додати петрушку, дрібно січемо.

Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку.

Заправляємо майонезом або сметаною до смаку.

Якщо салат робили з продуктів, вийнятих з холодильника, тоді відразу подаємо до столу. Можна відправити в холодильник охолоджуватись на 30 хвилин.

Вдало поєднується салат з м’ясними стравами – свіжий і легкий салат, буде знижувати жирність страв і допоможе швидше засвоїтися їжі в шлунку.