Останнім часом часто готую курячі стегна. Рецепт моєї бюджетної вечері

Останнім часом часто готую курячі стегна. Рецепт моєї бюджетної вечері

Простий, але смачний та швидкий рецепт курячої страви на обід чи вечерю. З найбюджетніших частин курячої тушки.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • стегна курячі, 4 шт;
  • борошно, 1.5 ст.л;
  • сіль, 1 ч.л;
  • перець, спеції;
  • панірувальні сухарі, 1 ст.л;
  • часник, 2 зубчики;
  • вершки, 200 мл.

Як приготувати курячі стегна

У пакет висипаємо борошно, сіль, спеції для курки, панірувальні сухарі.

Сюди ж викладаємо стегна, перемішуємо в пакеті, щоб вони покрилися паніровкою з усіх боків.

Обсмажуємо стегна до рум’яності із двох сторін.

Вершки змішуємо із сіллю, спеціями, нарізаною зеленню та часником.

Заливаємо соус у сковороду, накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні близько 20 – 30 хвилин.

Останнім часом часто готую курячі стегна. Рецепт моєї бюджетної вечері

До такої смачної та ароматної страви відмінно підійде картопляне пюре, відварений рис, макарони або спагетті.

Вершковий соус відмінно доповнює куряче м’ясо, яке стає дуже ніжним та соковитим.