Пиріг, готується за кілька хвилин. Мій улюблений черговий рецепт

Пиріг, готується за кілька хвилин. Мій улюблений черговий рецепт

Зручність рецепта в тому, що можна використовувати готове листкове, дріжджове тісто, а начинку робити не тільки сирну, але і з сосисками або шинкою, фаршем.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • тісто листкове, дріжджове, 400 г;
  • сир, 150 г;
  • для змащення яйце і кунжут за бажанням для посипання.

Процес приготування

Якщо в даний момент у вас немає сиру, а булочок дуже хочеться, то на таку кількість тіста, буде потрібно 250 г сосисок або шинки, смажених грибів і т.д.

Тісто розморожуємо і розкатуємо в пласт, але не дуже тонкий.

Сир ріжемо кубиками і кожен викладаємо на тісто.

Пиріг, готується за кілька хвилин. Мій улюблений черговий рецепт

Защипуємо краї і викладаємо у форму, змащену олією.

Я беру круглу форму для тортів і викладають пиріжки по всій формі так, щоб залишалася відстань між пиріжками. Але не велика.

Пиріг, готується за кілька хвилин. Мій улюблений черговий рецепт

Залишаємо на 15 хвилин і потім змащуємо збитим виделкою яйцем і за бажанням, посипаємо кунжутом або іншими зернятами.

Випікаємо при температурі 200 градусів близько 20 хвилин до рум’яності.

Пиріжки – булочки виходять дуже смачними, відмінно підходять до будь-яких страв у вигляді закуски або замість хліба.

Пиріг, готується за кілька хвилин. Мій улюблений черговий рецепт

На святковий стіл я їх теж подаю – дуже красиві виходять.