Пісні чебуреки з картоплею і грибами – детальний рецепт приготування

Пісні чебуреки з картоплею і грибами - детальний рецепт приготування

Сьогодні я розповім вам, як приготувати смачні пісні чебуреки. Тісто виходить дуже смачним і не вбирає зайвий жир. А начинка пісна, значить страву можна їсти і в піст.

Необхідні продукти:

  • 500 грам пшеничного борошна
  • 10 грам солі
  • 250 мілілітрів кип’ятку
  • 3 столові ложки соняшникової олії
  • 3 столові ложки горілки

Для начинки

  • 4 штуки картоплі
  • 250 грам грибів
  • 1 цибулина
  • 3 столові ложки соняшникової олії
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати пісні чебуреки

У миску просіваємо борошно, додаємо сіль і перемішуємо. Потім вливаємо кип’яток і все перемішуємо ложкою. Потім вливаємо олію і горілку. Замішуємо м’яке еластичне тісто. Вимішуємо його 5-7 хвилин, накриваємо плівкою і залишаємо на 30 хвилин.

Картоплю відварюємо до готовності, розминаємо до стану пюре.

Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Кладемо на сковорідку з розігрітою олією і обсмажуємо до золотистого кольору.

Гриби нарізаємо невеликими шматочками і додаємо до обсмаженої цибулі. Все перемішуємо і смажимо до готовності.

Змішуємо картоплю з цибулею і грибами, додаємо сіль, перець і олію. Все добре перемішуємо.

Тісто розгортаємо в тонкий джгут і ділимо на кілька частин, кожну злегка округлюємо.

Беремо один шматочок тіста і розкатуємо в тонкий пласт і вирізаємо коло. З одного боку кладемо трохи начинки і накриваємо другою половиною тіста. Скріплюємо краї і відкладаємо в сторону. Точно також формуємо інші чебуреки.

У сковорідку наливаємо олію і кладемо заготовку. Смажимо на невеликому вогні до рум’яної скоринки. Готові чебуреки перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.