Популярна Новорічна страва багатьох країн. Закусочний торт

Популярна Новорічна страва багатьох країн. Закусочний торт

Закусочні торти вже давно є на наших святкових столах. Це зручна, ситна і смачна страва, яку можна робити з різними начинками.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • тостовий хліб, 2 упаковки;
  • курячі грудки, 2 шт;
  • зелена цибуля та зелень;
  • ріккота, 200 г;
  • мак, 1 ст. л;
  • волоські горіхи, 80 г;
  • сік половини лимона;
  • яйця, 6 шт.;
  • майонез, 2 ст.
  • оливки, 50 г;
  • часник, 2 зубчики;
  • олія соняшникова, 50 мл;
  • вершковий сир, 400 г;
  • сметана, 1 ст.л.

Процес приготування закусочного торта

Закусочний торт викладаємо у будь-яку форму та формуємо його шарами.

Грудку запікайте в духовці або відваріть зі спеціями.

Ріжемо м’ясо кубиками і змішуємо з сиром та зеленою цибулею, маком, зеленню, подрібненими волоськими горіхами, попередньо обсмаженими. Вливаємо сік лимонний, перемішуємо.

Накриваємо плівкою та ставимо в холодильник.

Терті яйця змішуємо з цибулею та нарізаними оливками, заправляємо майонезом, перемішуємо.

Нарізану петрушку та часник перебиваємо в блендері, солимо масу та перчимо, заправляємо рафінованою рослинною олією та перебиваємо до однорідності.

Вершковий сир змішуємо з зеленим соусом.

У хліба відрізаємо скоринки та викладаємо шматки у форму нижнім шаром.

Викладаємо начинку з м’яса, шар хліба, яєчний шар, хліб, сирний шар, хліб.

Накриваємо плівкою, притискаємо та відправляємо на 3 години у холодильник.

Зверху змащуємо торт сиром або майонезом, прикрашаємо на свій смак і подаємо на святковий стіл.

Смачний, красивий та апетитний закусочний торт обов’язково сподобається всій вашій родині та гостям.

Популярна Новорічна страва багатьох країн. Закусочний торт