Приготував на вечерю капусту: смачніше тушкованої і смаженої. Рецепт, який став повсякденним – детальний рецепт приготування

Приготував на вечерю капусту: смачніше тушкованої і смаженої. Рецепт, який став повсякденним - детальний рецепт приготування

Це легка і ситна страва з капусти, яка вам точно сподобається. Готуємо в духовці за лічені хвилини.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • качан капусти;
  • сіль перець;
  • часник свіжий або сухий;
  • олія соняшникова;
  • кмин, паприка.

Процес приготування

Прибираємо верхні листки, ріжемо качан кружками – «стейками» або довільно, на великі шматки, як вам подобається. Товщина – до 3 см.

Деко застеляємо пергаментом і змащуємо добре олією, посипаємо сухим або тертим часником.

Порада: краще брати сухий, щоб в процесі приготування, свіжий не горів.

Викладаємо капусту, скроплюємо і її олією, посипаємо паприкою або кмином або іншими спеціями на свій смак.

Приготував на вечерю капусту: смачніше тушкованої і смаженої. Рецепт, який став повсякденним - детальний рецепт приготування

Запікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин.

Приготував на вечерю капусту: смачніше тушкованої і смаженої. Рецепт, який став повсякденним - детальний рецепт приготування

До такої ніжної і ароматної капусти можна робити найрізноманітніші соуси. У моїй родині люблять сметанний з часником і кропом або майонез домашній, змішаний з подрібненими блендером обсмаженими печерицями, кропом і часником. До таких капустяних «стейків» прекрасно підходять і класичні, м’ясні або курячі стегенця в медовому соусі.